Shkaqet që mund t’u lënë të vdekur gjatë seksit

13

Çdo vit vdesin regjistrohen mira raste të vdekjes gjatë marrëdhënieve seksuale.

Shkaqet janë të ndryshme por më të zakonshmet janë këto:

Sulm në zemër si pasojë e dehidratimit.

Pajisjet apo lojërat e rrezikshme gjatë seksit.

Mungesa e elasticitetit dhe e pozicioneve me kokëposhtë.

Përfshirja e kafshëve gjatë marrëdhënieve seksuale.

Mjetet eksituese që përdorni.

Agresiviteti i tepërt.

Seksi me ish-partnerin apo dikë që e urren.

One Comment

  1. so much good information on here, : D.

Komento