Shpiket ilaci qe mund te na coje 150 vjec

Shpiket ilaci qe mund te na coje 150 vjec

Ilaçe që ngadalësojnë procesin e plakjes mund të dalin në treg gjatë kësaj dekade, duke rritur prospektin që njerëzit të jetojnë të shëndetshëm mbi 150 vjeç.

Pilulat “çudibërëse”, që ndihmojnë trupin të riparojë veten, janë në fazat e para të zhvillimit dhe do të na ndihmojnë ne të jetojmë mirë edhe në shekullin e dytë të jetës sonë, ndërsa terapitë e qelizave të shtyllës do të nxisin cilësinë më të mirë të jetës sonë.

Profesor Peter Smith, në universitetin “Nju Sauth Uejls”, në Sidnej, tha se një fëmijë i lindur sot pritet të jetojë minimumi deri në 100 vjet, me një jetë aktive dhe të shëndetshme deri ditën kur do të vdesë.

Komento