Si t’a largoni çamçakezin nga flokët!

SI TA LARGONI CAMCAKEZIN NGA FLOKET

SI TA LARGONI CAMCAKEZIN NGA FLOKETTë gjithëve na ka ndodhur të na ngatërrohet camcakëzi nëpër flokë, por mënyrat e vetme kanë qënë tërheqja e tij ose në rastin më të keq dhe prerja e flokëve. Një mënyrë tjetër shumë efikase përmes së cilës camcakëzi largohet lehtësisht është: Mjafton ta lyeni pjesën e flokëve me vaj, lëreni rreth 10 minuta dhe më pas ai do largohet shume lehtë.

Komento