Si të hiqni një njollë boje

Si të hiqni një njollë boje

Si të hiqni një njollë bojeStilolapsi që ndodhet në pjesën e poshtme të xhepit të këmishës tuaj të preferuar hapet ,duke lënë prapa një njollë të madhe boje.

Provoni këtë: pjesën e njollosur futeni në qumësht dhe fërkojeni fort derisa njolla të zhduket. Përsëriteni veprimin nëse është e nevojshme.

Komento