Si të pastroni poret e bllokuara

Si të pastroni poret e bllokuara

Si të pastroni poret e bllokuaraPërbërësit;

Pastrues fytyre

Tonifikues

Skrub

Maskë për fytyrë

Topa pambuku

Zbutës me përbërës kryesor vajin

Proçesi;

Pastroni fytyren dy herë në ditë me një locion pastrues që është i përshtatshem për tipin e lëkurës që keni e cila mund të jetë; e thatë, e yndyrshme, ose normale. Përdorni locionin pastrues në mëngjes dhe në darkë.

Çdo ditë lyeni fytyren me tonifikues duke përdor topat prej pambuku, të cilet vetem do e masazhojnë lëkuren, nuk do t’a irritojnë atë.

Trajtoni fytyren dy herë në javë me skrub.

Pastroni fytyren dhe poret e bllokuara me maskë e cila është posaçerisht për këtë funskion.

Masazhoni dhe lëmoni fytyren me një përbërës me bazë vaj ulliri. Vizitoni një dermatolog specialist që do të kujdeset për lëkuren tuaj.

Pini të pakten 2 litra ujë në ditë, ose 8 gota mesatare.

Komento