Si të përdorni multanti-mitti (argjile)

Si të përdorni multanti-mitti (argjile)

Si të përdorni multanti-mitti (argjile)Në qoftëse jeni një person që keni lëkurë të yndyrshme, me akne dhe me kunja të zeza, atëherë ky përbërës mund të përdoret për të kontrolluar gjëndjen e tyre. Pra, është një kurues i jashtëzakonshem për aknet dhe përdoret si substancë për t’i dhënë shkëlqim bukurisë suaj.

Si duhet t’a përdoroni atë:

Vendosni multanti-mitti diten dhe natën, në momentin e përshtatshem ku ju keni pak kohë për t’i dedikuar vetës.

Mbani masken të përgatitur me argjile në fytyrë 30 minuta deri në 1 orë.

Vendosni një shtresë të trashë, të plotë mbi lëkurë që ajo të marrë gjith esencën e argjiles.

Në vend të përdorimit të ujit për të përgatitur masken me argjile mund të përdorni lëngun e trendafilit për të krijuar pasten.

Shperlani fytyren me ujë të vakët, dhe pas shperlarjes mos e lani fytyren me sapun.

Në qoftëse keni lëkurë të yndyrshme përdorni një pastrues fytyre në vend të sapunit.

Komento