Si të përmirësoni tretjen

Si të përmirësoni tretjen

Si të përmirësoni tretjenUshqyerja në mënyrë korrekte pothuajse gjithmonë përmirëson tretjen.

Për ta lehtësuar, rekomandohet ndarja e proteinave (mish, peshk, vezë, djathëra) nga karbohidratet (buka, brumërat, orizi, patatet). Enzimat tretëse përballen me radhë me ushqimet, kështu lehtësohet edhe tretja.

Ushqime të domosdoshme: Duhet ngrënë pak dhe gjithçka.

Në përfundim të vakteve, një fetë ananas ju ndihmon për tretjen. Ushqime që duhen kufizuar: mishi i zier, gatimet me salcë ragu, çomleku, djathërat e fermentuar, turshitë, sallamet.

Konsumoni një filxhan në ditë pas çdo vakti tinkturë limoni.

Zbusni 60 gramë lëkurë limoni në 100 ml alkool 60 gradësh për një javë. Konsumoni një lugë çaji pas çdo vakti.

Komento