Si të shëroni dhimbjen e sinuseve në mënyrë natyrale

3

Mbroni bakteret tuaja të mira duke konsumuar ushqime të fermentuara si lakra turshi ose perimet e fermentuara përcjell Sovrani.info

Shmangni ushqimet e këqija.

Hidhni çdo ushqim që nxit rritjen e baktereve jo miqësore, si qumështi dhe sheqeri (mbani mend ka edhe sheqer në fruta, bukë dhe makarona) . Nëse keni nevojë për sheqer përdorni atë diabetik.

Çdo mëngjes bëni pak joga, ajo menjëherë do t’ju ndihmojë të shpëtoni nga dhimbjet.

Meditimi mund të nxit reagimin që të qetësojë dhimbjen në mënyrë natyrale.

Komento