Si të zbardhni pigmentin e lëkurës së fytyrës

Si të zbardhoni pigmentin e lëkurës së fytyrës

Si të zbardhoni pigmentin e lëkurës së fytyrësDita e madhe e ëndrrave po afron dhe ju dëshironi që të keni një nur të bukur në një ditë kaq të veçantë? Epo, kjo është dëshira e të gjitha femrave në mbarë boten, që diten e dasmës të jenë princesha e bukurisë dhe e madhështisë.

Në fakt ka disa femra të cilat tashmë pelqejnë ngjyren bronzato në lëkuren e tyre në një ditë kaq të veçantë. Por, ka edhe nga ato femra të cilat dëshirojnë të ruajnë akoma dhe të ekspozojnë brishtësinë e nusërisë duke u prezantuar me një imazh delikat, sensual dhe shumë atraktiv.

Por si mund të ndihmoni në proçesin e zbardhjes së lëkurës me produkte natyrale? Çdo gjë e ka një zgjidhje. Mjafton të merrni kos natyral të përgatitur në shtëpi, dhe me atë të lyeni fytyren për disa javë dhe muaj rrjesht. Masen e kosit e lini të qëndrojë në fytyrë disa minuta, pastaj shperlani fytyren me ujë të vakët.

Komento