Stikat, aleati me i mire per te lufuar impotencen

Stikat, aleati me i mire per te lufuar impotencen

Stikat nuk rreshtin se na çudituri. Si fillim, pothuajse te gjithë e dine se stikat janë te pasura me proteina, fibra e vitamina dhe janë te mrekullueshme për kolesterolin.

Ne vitin 2003, një studim nga Food and Drug Administration, zbuloi veti te tjera te këtij fruti te thate. Ai është gjithashtu antioksidues i mire dhe një konsumim i përditshëm i tij mund te ule rrezikun nga sëmundjet kardiovaskulare. Kohet e fundit kërkuesit turq kane zbuluar edhe një tjetër veçori.

Sipas studimit te kohëve te fundit ky produkt qe bën mrekulli ka edhe te tjera veti me te fshehta. Sitka qenka një ilaç mjaft i mire për problemet e ereksionit tek meshkujt.

Për këtë arsye, përgjatë disa javëve, burra qe kishin probleme te tilla konsumuan çdo dite nga 100gr stika. Rezultati: këta te fundit konstatuan një përmirësim te ndjeshëm te problemit te tyre. E njëjta gjë u verifikua edhe nëpërmjet imazherise Doppler. Stika qenka pra një aleat kundër impotencës perverse i bën mire zemrës. Zotërinj, mos i harroni këto qe iu thamë dhe për me tepër nëse keni probleme!/ikub/

Komento