Tag: 16 kuverta

Anija Oasis of the Seas

Ajo është një anije që mbart 3000 lundërtar dhe duket sikurse një vend-parkim dhe lodër fëmijësh. Ajo është anija më e madhe e udhëtarëve që në fakt vetëm sa është futur në librin e …