Tag: 4 kile në muaj me hurmë

Dobësohuni 4 kile në muaj me hurmë

Duke ngrënë tre hurma një orë para mëngjesit, drekës dhe darkës do të dobësoheni më lehtë. Sipas studimit të realizuar nga spitali i Kërkimit dhe Edukimit Umraniye bëhet e ditur se me …