Tag: A duhet të hani peshq

Shtatzënia e hershme

Të gjitha ato gra që duan të mbeten shtatzëna, duhet t’i kushtojnë një vëmendje të jashtëzakonshme të ushqyerit adekuat, shëndetit në përgjithësi, si dhe aktivitetit fizik. Në këtë drejtim …