Tag: acideve dhe alkali

Limoni dhe Uthulla e Molles

Limoni lehte i shtohet cilesdo diete, dhe pervec tjera jane te lire! Ata ofrojne Vitamine C dhe barazojne ne trup bilancin e acideve dhe alkali. Ju mund ti shtoni cajit limon, apo ujit, ose …