Tag: adoleshent-prind

Raporti adoleshent-prind

Mosha e adoleshencës është një moshë shumë delikate në jetën e një njeriu dhe duke qenë se është mosha e ndryshimeve të mëdha, shumë prindër e kanë përjetuar në kurrizin e tyre vështirësinë …