Tag: Adrenalina

Krizat e paniku, ankthi dhe emocionet

Paniku karakterizohet si një  episod alarmi frike paniku i cili fillon menjëherë dhe mund të zgjasë rreth gjysmë ore Kur njeriu është në këtë fazë mund të shfaqë dridhje te trupit te …