Tag: Aflatoxina toksik

Lajthitë me probleme

Lajthitë e importuara nga Turqia mund të shkaktojnë probleme shëndetësore. Konfederata e fermerëve italianë ka kërkuar ndalimin e nivelit të lartë të alfatoksinës në frutat e thata, si dhe …