Tag: A/H1N1

Gripi A/H1N1 mundet me sport

Kura me e mire per gripinA/H1N1? Eshte pales dhe vrapi ka nje rol te madhe ne luftimin e kesaj smundje. Sipas nje studim amerikan ka theksuar rendesine e aktivitetit fizik per te evituar …