Tag: akne

Zhdukni aknet me sodë buke

Sot do t’ju sugjerojmë disa mënyra mjaft të mira se  si të të eliminoni aknet. Aknet jane të sikletshme por ka doza trajtimi që funksionojne  mirë për trajtimin e tyre.  Ndiqni këto …

Maskë për aknet

Në ndër maska më të mira për eliminimin e akneve sigurisht është maske me sodë buke. Kjo maskë popullore në Shqipëri ndër vite është përdorur nga shumë femra. Është një maskë shumë e fortë …

Ushqimi, fajtor kryesor për akne

Para disa kohësh janë bërë disa studime me këtë tematikë dhe në të gjitha lidhet ushqimi me indeks të lartë glikemik me shfaqjen e akneve. Ushqimi i pasur me karbohidrate shkakton rritjen …