Tag: Aksesore

Aksesore me tyl

Ne moden vjeshte-dimer  2009 -2010 jane aksesoret me tyl. Aksesoret e ketij sezoni paraqiten te gjitha me tyl dhe me perla te bardhe dhe te zeza kepuce, canta nga Louis Vuitton. Por kete …