Tag: Akti seksual

Dashuria mposht gjithcka negative

Seksi është njëra ndër teknikat më efikase dhe më të këndshme për uljen e stresit dhe shërimi e aktheve. Gjatë seksit sekretohet endorfina, hormoni i lumturisë, që shpjegon ndjenjën se pse …

STOP netëve monotone

Keni ditë pa ndjerë dorën e tij rreth mesin tuaj, ato puthjet thithëse që dikur rrezikonin t’ju merrnin frymën apo vështrimin e eksituar në fundin e aktit seksual… Është normale …

Roli i testoteronit në seksualitet

Kjo për meritë të plotë të hormonit ositoksinë, i cili prodhohet nga trupi ynë sa herë që ne kryejmë një aktivitet seksual dhe që është përgjegjës për arritjen sa më të mirë të një orgazme. …