Tag: Akullorja

Akullorja ndihmon ne parandalimin e kancerit

Shkencëtarë kanë identifikuar potencialin e akullores dhe e kuptojnë që është relativisht e mirë për shëndetin njerëzor, por duhen shtuar antioksidansë, probiotiokë, prebiotikë dhe fibra. Ky …

Akullorja – burim i kalciumit dhe vitaminave

Akullorja është ëmbëlsira preferuar verore, e me përparimin e teknologjisë është ngritur edhe shija e saj. Mirëpo, akullorja është mirë të konsumohet gjatë stinës së verës, jo vetëm se …