Tag: Alergjit stines

Alergjit e Pranverës

Faktorët klimaterikë si, ndryshimi i temperaturave të ajrit, lagështia dhe shirat, ndotja e ajrit, bashkë me ngrohjen e motit dhe çeljen e luleve në pranverë po ndikojnë në shfaqjen e …