Tag: Alergjite në myk

Alergjite në myk

Myku shumëzohet lehtë në hapësirat e ngrohta dhe të lagështa dhe për këtë arsye shtëpia nuk guxon të mbingarkohet me lule, banjat duhen rregullisht të ajrosen, ndërsa shtrati të lihet i …