Tag: Alkooli i limituar

Alkooli i limituar iu ben me inteligjente

Rezultatet e një studimi tregojnë se personat qe pine alkool janë me te gjallëruar ne shpirt dhe me inteligjente sesa personat e tjerë. Testet e realizuar nga Universiteti i Illinoisit e …