Tag: alkooli

Alkooli dëmton më shumë femrat

  Alkoolizmi vret më shumë dhe më shpejt se sa duhanpirja, ndërsa alkooli duket se është më i dëmshëm për femrat se sa për meshkujt.  Këto ishin përfundimet e një studimi, të zhvilluar …

Ushqimet që shkatojnë nervozim

Stresi është shkaktar që e nxit organizmin që ta “thërrasë” ushqimin, ndërsa njeriu e merr atë edhe kur për të nuk ka nevojë. Shpesh ndodh që nuk është i vetëdijshëm për sasinë dhe çka …

Si ulet kolesteroli

Studimet e bëra kohët e fundit kanë zbuluar se disa ushqime përgjithësisht fruta dhe perime për vetë aftësinë e tyre për të ulur nivelin e kolesterolit në gjak janë quajtur “super” …