Tag: Aloa Vera

Vetite e bimes Aloa Vera

Aloe Vera është një bime shumë e dobishme dhe e preferuar e Pejgamberit Muhamed (savs). Kajs bin Rafi al-Qatsi transmeton se i dërguari as ka thënë: “Aloe eshte një kurë e sigurt për …