Tag: Alzheimeri

Ilaçe të reja kundër Alzheimerit

Universiteti i Uashingtonit a bërë të ditur se në hulumtimin global të parandalimit të sëmundjes së Alzheimerit do të përfshihen edhe ilaçet e kompanive ‘Roche’ dhe ‘Eli Ully’. Bëhet fjalë …