Tag: Alzheimerin dhe Parkinsonin

Dieta mesdhetare

Sa me shume dieten mesdhetare per te evituar vdekshmerine qe lidhet me semundjet kardiovakulare, tumoret, Alzheimerin dhe Parkinsonin. Sipas nje analize nga nje grup epidemologesh nga …