Tag: ananasi me 200% vitaminë C

Super-ananasi me 200% vitaminë C

Arrin super-ananasi me 200% vitaminë C më shumë se ato të zakonshëm, jo OMGJ dhe me shumë shije. Ky është Giubileu, super-ananasi i krijuar nga një kërkim në Queensland Department of …