Tag: anoreksi

Si lind anoreksia

Anaoreksia është një sëmmundje shumë e rëndë për shëndetin, sidomos për ato femra të cilat janë të fiksuara pas peshës, dhe formave trupore. Jo të gjithë mund të kenë një trup elegant, dhe …