Tag: Antiage

Kozmetika biotech

Antiage-t e rinj studiohen sikur te ishin terapi te reja, duke ndryshuar natyren e kozmetikeve, me metoda dhe instrumenta tipik mjeksore. Jane dhe do te jene keto te rejat e antirrudhave, …