Tag: antibakterialë dhe antikancer

Lëngu i panjës është kurues sëmundjesh

Kush tha se të gjitha ushqimet e shëndetshme janë pa shije dhe për këtë arsye nuk janë shumë të ngrënshme? Një kërkim në Universitetin Rhode Island, i udhëhequr nga dr. Navindra Seeram dhe …