Tag: Apgar

Apgar

Çfarë janë rezultatet Apgar? Rezultatet Apgar janë shumë vlerësime të cilat foshnja i merr pas lindjes, të cilat caktojnë gjendjen e saj dhe nevojën eventuale për reagim urgjent. Çfarë …