Tag: Argjinari

Argjinari

I njohur në periudhen e grekëve dhe romakëve, argjinari u kultivua edhe në Egjipt. Ai më pas u bë i njohur në Europë – Itali e sidmos në Francë – në periudhën e fundit të Mesjetës dhe me …