Tag: Aritmia

Aritmia e zemrës

Duke ditur shpejtësinë e rrahjeve të zemrës mund të informoheni rreth shëndetit të zemrës suaj dhe të parandaloni sëmundjet e mundshme. Sipas një lajmi të publikuar në Mayo Clinic mesatarja …