Tag: Armiqtë e jetës

Armiqtë më të rrezikshëm të jetës

Që nga vitet 1970 janë më shumë se 20 sëmundje, të panjohura më parë, për të cilat ende nuk është identifikuar një trajtim i plotë dhe efektiv. Raste të tyre shihen në çdo vend të …