Tag: armiqtë e lëkurës

Armiqtë e lëkurës femërore

Çdo ditë kur zgjohesh, por edhe para se të flesh, pastron lëkurën tënde me late dhe tonik dhe e “ujit” me një produkt me veprim të lehtë hidratues. Sa rrezikojnë temperaturat e ulëta, smogu …

Luftoni armiqtë e lëkurës

Nëse dukeni bukur, ndiheni mirë, ushqeheni shëndetshëm, keni jetë normale dhe i kushtoni vëmendje përkujdesjes së lëkurës, e gjithë kjo do t’ju ndihmojë që të shkëlqeni. Shmanguni keqbërësve …