Tag: armiqte

Miqte dhe armiqte e flokeve

Floket, pervecse jane nje element shume i rendesishem per bukurine e nje personi, jane edhe pasqyra e shendetit tone, te ekzeminojme ato qe jane “miqte” dhe “armiqte” …