Tag: Arra dhe gështenja

Arra dhe gështenja, burim mikroelementesh

Arra dhe gështenja janë produkte ushqyese, burim mikroelementesh, që janë të dobishme për shëndetin, pasi mund të parandalojnë shumë sëmundje… Kërkimet kanë vërtetuar se ajo zvogëlon …