Tag: Arra dhe shega

Arra dhe shega largojnë stresin

Mënyra bashkëkohore e jetesës është e përcjellë çdo ditë me stres, i cili është fajtori kryesor për shumë sëmundje. Mjekët sugjerojnë se për largimin e stresit nevojitet konsumimi i ushqimit …