Tag: Arseniku

Si e përthith duhanin trupi juaj

Të gjithë i njohin dëmet dhe rrezikun e duhanit por përsëri vazhdojnë ta konsumojnë. Në vitet 70’, Organizata Botërore e Shëndetësisë doli kundër pirjes së duhanit dhe mesatarja e konsumimit …