Tag: Artemisia absinthium

Problemet me stomakun

Pelini (Artemisia absinthium) që nga kohët e lashta njihet për efektin e tij shërues. E kanë përdorur egjiptianët e vjetër dhe romakët, të cilët ushtarin më të mirë e kishin shpërblyer me …