Tag: arteria koronare e majtë

Sëmundja e arterieve koronare

Sëmundja e arterieve koronare është sëmundja më e përhapur në botë dhe shkaktari më i shpeshtë i vdekshmërisë në botë. Prof. Assoc. Gani Bajraktari, MSc, PhD, FESC, FACC.Dekan dhe Profesor i …