Tag: artridi

Çfarë është artridi

Artridi është një inflamacion i përgjithshëm. Simptomat e artridit janë; dhimbje, skuqje, temperaturë, dhe bllokim levizje. Egzistojnë mbi 100 tipe të artridit. Tre llojet më të zakonshme …