Tag: artriti infeksioz

Inflamacioni i kyçeve

Infeksionet bakteriale janë ndër shkaqet kryesore të shfaqjes së artritit infeksioz. Mikrobet patogjenë, nëpërmjet gjakut dhe sistemit limfatik zhvendosen në kyçe dhe ndikojnë në shfaqjen e …