Tag: Asma

Çfarë është Asma

Asma është një sëmundje e gjatë kronike e sistemit të frymëmarrjes e cila shkakton enjtje dhe ngushtim të tubave bronkial, të cilët transportojnë ajrin në mushkëri. Enjtja shkakton …