Tag: ataku kardiak

Mjekimi i ataku kardiak

Zemra është e mbështjellë me 3 arterie, të cilat bëjnë të mundur furnizimin e saj me gjak dhe oksigjen. Nëse një trombozë gjaku zhvillohet në një nga këto arterie, furnizimi me gjak në …