Tag: Azia

Dardha për zemër te forte

Dardha e forcon zemrën, kurse farat e saj ndihmojnë te sëmundjet e lukthit dhe te mëlçisë. Ky fryt e zvogëlon tajitjen e lukthit,  e shuan etjen dhe e ndalon vjelljen. Dardhën e ëmbël, …