Tag: baktere

Molla parandaloni shume sëmundje

Molla është një artikull shume i shëndetshëm, përmban fije, vitamina, minerale flavonoide dhe fruktoze. Edhe pse me molla nuk mund ta shërojmë asnjë sëmundje, me konsumimin e rregullt te …